T4- Tévedés, Titok, Türelem, Teljesség.

HIV, ahogy én él(t)em meg.

HIV, ahogy én él(t)em meg.

Izrael

2018. augusztus 19. - javier mendez

 

Két napja vagyok Izraelben, nagyon fura a budapesti depresszió után Tel- Avivban lenni. Olyan mintha megfodult volna körülötm minden, Bence és most itt vagyok.

Viszonylag zökkenőmentesen ment eddig minden, attól eltekintve, hogy rossz irányba indultam el a busszal, amivel eljutottam a lakásig, de hamar rájöttem és korrigáltam. Mivel voltam már idén nyáron, nem volt teljesen ismeretlen a környezet, tudtam hogy hova jövök.

A ház előtt háromszor elmentem, mert nem hittem el, hogy ez az, ahol fogok lakni, azt hittem, lebontani készülnek azt az ingatlant, amire ki volt írva az a házszám, amit kerestem. Belül teljesen rendben volt, attől eltekintve, hogy bár a nagy erkélye miatt (is) választottam, teljesen le volt fedve körben náddal, és ettől kicsit bezártság érzésem volt. Sokkal hasznosabb lett volna, ha kilátok.

Nagyon jó idő van, egész nap süt, és a tenger is teljesen vállalható hőmérsékletű.

Beszéltem azóta többször is Bencével, mikor megérkeztem, utána este, minden este eddig.

Kicsit meg is ijedtem ettől, nem akarom hogy elmúljon a varázs, beálljon egy monoton valóságba újra. Erre figyelnem kell, de elsősorban most azzal kellene foglalkoznom, amiért itt vagyok.

Tulajdonképpen miért is?

Megváltozott közben a terv, de az tény, hogy szeretem ezt a várost, felszabadultnak érzem magam benne, és nagyon szerencsésnek is, hogy van lehetőségem arra, hogy 5 hetete itt legyek.

Most van pár hét nyugim, minimum kettő, amire megtudom, mi lesz a munkámmal, mi a további teendő. Elhatároztam, ha sikerül, veszek egy nagyon drága pezsgőt (amit itt nem nehéz), ha nem, akkor valami olcsót.

Most lazítanom kell, Bundi biztonségban, Bea vigyáz rá, Bence újra az életemben van, mostantól semmi más dolgom nincs, mint hogy pihenjek, és töltődjek.

Bence utazásáról majd beszélünk akkor amikor aktuális lesz, előljáróban azt modta, neki december lenne jó, majd nézek jegyeket. Novemberben még egy régi barátom is meglátogat valószínű, szóval nem leszek végig egyedül.

Kihasználom hogy süt a Nap, tenger van körülöttem, és kicsit megnyugodhatok.

Nagyon rámfér.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hivsztori.blog.hu/api/trackback/id/tr6714189347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuladék 2018.08.20. 04:06:17

Nehéz úgy drukkolni, hogy évekkel ezelőtt történtek az események és nem tudni "előre", hogy mi lett a végkimenetele a dolognak. Talán megint összejöttetek, de azóta már nagyon bánod. Vagy mégsem folytatódott vele, de így lettél nyitott az új, mégnagyobb szerelemre... Egyelőre amiatt izgulok, hogy kiutazzon és jól alakuljon!
Nehéz a blogolvasók élete!:)

Nyuladék 2018.08.20. 04:18:20

Furcsa helyzet így drukkolni, hogy mindez évekkel ezelőtt történt ès nem lehet tudni, hogy mi lett a végkimenetele a dolognak. Mégiscsak az életedről van szó és nem egy sorozatról... Vajon melyik verzióval járnál jól? Ha pl. kibékültök, de talán azóta rettenetesen megbántad a dolgot vagy ha nem jön össze, de így lettél nyitott az új, nagyobb szerelemre.Te persze tudod, hogy mi történt, nekem meg van lehetőségem izgulni, hogy az jött-e be, amit én remélek. :D

javier mendez 2018.08.20. 17:25:14

nekem is nagyon fura. :)
süti beállítások módosítása